en

GUIDED VISITS ART+SCHOOL+LIGHT

muntatge visita llumART + ESCOLA + LLUM

Fitxa tècnica:

Dates: Del 15.05.15 al 31.07.15
Grups: Estudiants d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Casals, Escoles d’estiu, estudis superiors i grups d’adults.
Durada aproximada:1 hora: 30’ visita // Activitat: 30’ aprox
Preu: Gratuïta

Observacions:
ACVic ofereix al professorat l’opció de conèixer prèviament l’exposició i la visita comentada per així adaptar-la al grup. 
Es farà una visita comentada encarada als educadors i acompanyants dimarts 2 de juny a les 17.30h. [Cal confirmar assistència]

Les visites seran documentades per mitjà de fotografies que s’enviaran a la persona de contacte del grup i es publicaran a la pàgina web d’ACVic.

VISITA COMENTADA

El centre d’Art acull ART + ESCOLA + LLUM, una exposició dels projectes que han portat a terme els alumnes dels centres educatius que han participat a ART I ESCOLA 04.

Acompanyats d’una educadora d’ACVic, farem un recorregut pels diferents estadis de la llum, les ombres, la foscor, els colors... descobrint i participant activament en les propostes que ens plantegen els diferents centres educatius.
Teatres d’ombres, espais on es barregen llums de diferents colors, jocs, universos en la foscor...

ACTIVITAT EDUCATIVA – De quin color són les ombres?

De quin color són les ombres? Totes són negres? Sortirem al parc que hi ha davant del centre i ho podrem comprovar nosaltres mateixos.
Capturarem ombres sobre làmines de plàstic de colors i, entre tots els visitants de l’exposició, farem un mural que omplirà de colors els vidres de l’entrada del centre d’art.

+ informació i reserves: 93 885 37 04 // This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

muntatge expo llum

You are here: Home Exhibition Projects Guided visits GUIDED VISITS ART+SCHOOL+LIGHT